Articol simplu

Cine spune ca viata e grea si complicata nu stie ce spune. Viata e o serie de intamplari banale puse cap la cap. Azi e, maine nu mai e. Mergand pe aceeasi idee propun, asadar, sa o traim cu totii mai din plin si sa ne bucuram de fiecare moment pe care ni-l ofera. Asa va intampin eu in noul an!

Nu vreau sa ma mai scuz in fata voastra pentru lunga absenta, cu riscul de a parea ingamfat, insa pot sa va spun cu siguranta ca sunt foarte fericit ca imi pun gandurile pe acest blog. Am citit commenturile voastre si parca mereu mi-a fost frica sa revin pentru ca nu stiam ce explicatii sa dau, dar mi-am dat seama ca defapt cel mai mult imi doresc sa primesc o reactie, astfel imi voi da seama ca nu a fost uitat blogul si persoanele din spatele lui.

Am intrat la facultate si apoi am petrecut toata vara cu prietenii. Asta pana chiar a inceput facultatea si m-am mutat intr-o camera de camin in Bucuresti, undeva in regie. Toata lumea imi spunea ca anii de liceu sunt cei mai frumosi insa mi-am dat seama ca aveau dreptate, doar cand am ajuns in situatia de fata. Din fericire m-am adaptat usor si … dai si-nvata nenicule ca, deh am vrut la medicina!

A venit vacanta de iarna si am plecat in Austria la ski, ca ori la noi, ori la ei pretul tot ala e, dar conditiile ba. Am vrut sa-l prind pe Huidu sa nu dea cu capu-n pom, dar el s-a dat cocos si acum l-a lasat pe Gainusa singur. Revelionul a fost sec la austrieci, ca ei nu au auzit de nebunia lu’ Salam. Mai stiti ca era 2010, eeh acum e 2011. Mai stiti ca nu am mai postat de mult timp, eeh acum am scris din nou. Hai ma ca v-am spus eu ca e simpla viata!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *