Astazi: Judecam Femeile

O sa se gaseasca unii dintre voi (binenteles ca femei) care sa zica hai sa judecam barbatii, si negresit o sa ma huiduiasca si ponegreasca. Dar o sa vedeti ca in urmatoarele randuri poate si dreptatea mea.

Judgement Day pentru femei.

Instagram, Facebook si asa mai departe, multi au aceasta deprindere de a le utiliza zilnic si a respira prin ele. Binenteles ca intr-o lume interconectata virtual, postmoralista, postmoderna, postindustriala, postapocaliptica, acest lucru este ca oxigenul.

Voi judeca femeile dupa poze, astfel incat sa nu trebuiasca sa fugi de la intalnire pentru ca in loc de printesa de pe Instagram gasesti un rinocer.

judecata femeilor

1. Pozele sunt facute doar din fata sau din profil? E grasa.
2. Daca pozele sunt facute de la departare si nu i se vede fata aici sunt probleme mari. Cand a incercat sa faca o poza din fata, obiectivul camerei s-a spart, iar pixelii au luat-o la fuga.
3. Pozele sunt nefocalizate, modificat contrastul, saturatia, poate niste gamma in plus? Sau observi pudra pe fata? Ooops, acneea e in floare.
4. Pozele sunt din profil, si mereu din profil. Unde sunt ipostazele 1 si 3 (frontal si complet)? Nasul ei e ca o umbrela.
5. Decolteu adanc? Niciodata nu o sa-i vezi mainile, picioarele sau corpul. De ce? E foarte grasa.
6. Arata bine. Dar in fiecare poza ii vezi fundul. Concluzia? Nu are sani.
7. Nu zambeste? In nici un caz nu e posomorata sau trista. Are grija ca imaginea ei sa nu fie stricata de dintii ei lipsa sau de cariile in plin proces de dezvoltare.
8. Locurile in care se pozeaza sunt cele calare pe motociclete sau capotele unor masini. Nu se uita la tine decat daca ai masina in garaj, si un cont gras in banca. Nu are nici un respect de sine si tot ce ii place e ceea ce e material.
9. Are comentarii cu multe emoticonuri si smiley-uri? E proasta. Poze cu haine de leopard? Mai proasta? Insa daca dai de vreo una cu poze in care este dezbracata pe soba unei case de la tara sau mai rau, pe o canapea iar in spate vezi un covor pe perete nici sa nu stai de vorba cu ea. De ce? S-ar putea sa o bati degeaba, ea nu o sa inteleaga.
10. Puncteaza-le in functie de cat de goala e:
(1)normal (2)se observa detalii (3) se vad sanii (4) parti din pasarica si Bonus
un punct daca isi atinge organele genitale de alte organe genitale. Fa media pe toate pozele, iar daca obtii un punctaj mai mare sau egal cu 2 atunci cu siguranta varsta dezvirginarii a fost sub 13 ani. Daca media e peste 3, pune-ti prezervativ de acasa, vaccineaza-te si ia un paracetamol de acasa.

Cam pana aici cu informarea. Acum esti pregatit baiete sa poti iesi din casa. Nu uita, Dumnezeu ne-a lasat si metoda de autosatisfacere. Masturbarea poate fi o metoda uneori. Cateodata nu se merita sa-ti risti sanatatea fizica si mentala.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *