Cine este epaulette?

De la început

Pe 8 decembrie 1989, ora 10:30 un copil s-a născut în spitalul Municipal Rădăuți. Două zile mai târziu, acesta avea pe certificatul de naștere numele de Paul Ștefan. De mic am fost întotdeauna creativ căutând să fac diferite lucruri care îi uimeau și pe părinți. La șase ani am mers la grădiniță pentru că eram un drac ce numai nu vroia să facă carte. Din grupa mică am trecut direct în cea mare, am fost avansat un an pentru că scriam și în engleză la vârsta respectivă. La opt ani, îmi amintesc și acum, am mers să mă înscriu în clasa I la Generală 3, Mihai Eminescu cum se numește acum. Toți cei 8 ani mi-au fost marcați de premiul I și premiul II. Eram și sunt un perfecționist în ceea ce fac, luând și diplome din activități extrașcolare.

Odată ajuns la liceu, Paul s-a schimbat. Atunci am lăsat frâu liber creativității și nu am mai învățat atât de bine la școala, considerând că aceasta îmi încuie mintea și o setează prost. În clasa a X-a, clasa 12-G a luat premiul doi pe școală la un proiect, făcut de mine aproape total. Un an mai târziu, este recunoscută valoarea proiectului și mergem pe județ. Tot în clasa a XI-a încep a crea pentru prima data în video-online-ul românesc clipuri UGC (user generated content), uploadându-le pe trilulilu.

Câteva luni mai târziu, Ce mă calca pe nervi primește premiul de cel mai original show și apar pentru prima dată la PrimaTV în cadrul emisiunii Homemade, câștingând de la prima apariție premiul săptămânal. Înainte de bacalaureat am încetat a mai crea video-uri, bazându-mă pe învățătură. După BAC am plecat să mă înscriu la facultate. Am picat la Actorie, de unde m-am ambiționat, și 2 ore mai târziu am fost admis la Jurnalism – Comunicare și Relații Publice.

Blogul l-am creat din dorința de a scrie, astfel că în 2018 epaulette blog ia ființă. Abia în 2019 încep a blogări pe bune.

Doresc să ajung regizor/actor/scenarist/publicist. Total absurd încerc să duc dorinţa mea în realitate. Acum vom vedea. Deasemeanea îmi place să scriu, pe blog.