Dragostea adevarata

Stiam ca va fi un film previzibil cu o poveste siropoasa, dar din cand in cand simt nevoia si de astfel de povesti, si astfel pot spune ca tocmai am vizionat Letters to Juliet. In plus imi place foarte mult de Amanda Seyfried, pe care nu o mai vazusem nicaieri pana la Dear John; mi se pare o varianta mult mai naturala si draguta a papusii Barbie.

Filmul a trezit in mine o apriga dorinta de a vizita Italia, prin peisajele superbe surprinse. Mi-am permis sa visez chiar mai mult: poate candva sa am o ferma sau o livada de maslini si sa-mi traiesc restul vietii alaturi de persoana iubita in liniste si pace. Vise taica! Dar pana la urma daca nu visam nu avem de ce trai.
De altfel filmul surprinde cautarea unei iubiri pierdute, povestea fiind condimentata cu implicatiile destinului, iar totul urmeaza motto-ul: „Cand e vorba de dragoste, niciodata nu e prea tarziu”.

Ideea e ca filmul m-a facut sa ma intreb cati dintre noi mai cred in dragostea adevarata, gen „Romeo si Julieta”, in ziua de azi, cand lumea este atat de superficiala si meschina? Sa nu ma intrebati acum, ce cred eu ca inseamna dragostea adevarata, caci nimeni nu va poate da o definitie, fiecare intelege ce vrea prin asta sau poate unii dintre voi chiar ati cunoscut-o.

Anexez astfel pe slidebar-ul din dreapta un poll, ca sa vedem daca mai e ca pe vremea lui Shakespeare!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *