Google crește performanța AR pe telefoanele Android cu camere duale

Google își actualizează SDK-ul pentru realitate augmentată, astfel încât telefoanele cu camere duale să poată capta informații mai profunde. După cum a menționat Android Police, cea mai recentă actualizare a aplicației Google Play Services for AR otează acum „Adâncimea stereo a camerei duale pe dispozitivele acceptate” în jurnalul de schimbări.

Deocamdată, se pare că asistența va fi limitată la propriul Google Pixel 4 și Pixel 4 XL, ambele fiind lansate în 2019. Lista dispozitivelor ARCore compatibile de pe site-ul dezvoltatorului Google spune că suportul cu cameră dublă se va lansa în următoarele săptămâni. Pentru dispozitivul personal am fost nevoit sa folosesc Unlock Free pentru a-l putea folosi in reteaua Orange.

În special, acest lucru înseamnă că Pixel 5 și 4a 5G, ambele telefoane Pixel 2020 cu camere duale, nu vor vedea avantajele pentru moment. Acest lucru se poate datora faptului că camerele lor secundare sunt ultrawide mai degrabă decât telefotografiile Pixel 4 și 4 XL, ceea ce ar avea implicații asupra modului în care ar putea produce hărți de profunzime mai detaliate.

În orice caz, aceasta este o altă consecință a indeciziei Google asupra obiectivelor camerei Pixel. Compania a insistat multă vreme că nu are nevoie decât de o singură cameră datorită caracteristicilor de calcul precum Super Res Zoom pe Pixel 3, apoi a adăugat în mod confuz un teleobiectiv pe Pixel 4 oricum, apoi l-a dat înapoi și l-a schimbat pentru un ultra-pe Pixel 5.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *