Iată de ce Hawkeye va lipsi cu desăvârșire din Infinity War

Avengers: Infinity War are premiera pe marile noastre ecrane în ultimul weekend din luna aprilie. Așteptarea filmului ne pune răbdarea la încercare iar vestea că arcașul Hawkeye va fi marele absent al filmului ne supără.

Avem în acest film un copac adolescent, un raton vorbitor, şi un om verde care îşi rupe hainele atunci când se înfurie. Şi, totuşi, există un personaj pe care „cea mai ambiţioasă încrucişare din istorie” totuşi nu îl are. Pe Hawkeye.

Eroul arcaş al lui Jeremy Renner, cel pe care l-am văzut ultima oară în Captain America: Civil War și The Avengers: Age of Ultron, a fost în mod straniu absent din campania de marketing a filmului, scrie Uproxx. În cadrul unui interviu recent, regizorii Anthony şi Joe Russo au explicat cum că Hawkeye a dispărut în misiune. Atunci când au fost întrebaţi asta, cei doi au răspuns evaziv: „Veţi vedea”. Între timp, Joe a adăugat, stârnind curiozitatea: „Continuăm să spunem: răbdarea e o virtute, dar nu uităm de Jeremy Renner. Doar că am pregătit ceva pe termen lung. Nu pe termen scurt”.

Poate că dublu-nominalizatul la Oscar Renner (The Hurt Locker şi The Town) a fost prea ocupat cu filmările proiectului său de suflet: Tag. The Movie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *