Oferă-i partenerei tale 101 trandafiri prin care sa ii spui ca o iubești 

Oferă-i partenerei tale 101 trandafiri prin care sa ii spui ca o iubești 

De cele mai multe ori am face totul pentru cei pe care ii iubim. Dacă vrei sa îți demonstrezi iubirea și sentimentele pe care le ai fata de o persoana, ai face orice doar ca să știe ce simți pentru ea. Alege sa spui mai des „te iubesc” și sa o faci de fiecare data diferit. Se spune ca poți face asta prin grija pe care o ai fata de persoana iubita. Transmite iubirea, respectul și aprecierea prin gesturile pe care le faci. Astfel o sa primești la rândul tău același gesturi și cu siguranță o sa te simți un om împlinit și fericit. Iar pentru zilele în care vrei ca să fi mai romantic, alege sa ii oferi iubitei un buchet cu 101 trandafiri. Un astfel de buchet cu siguranță o sa ii aducă lumina în inima și o sa o facă fericita. 

Dacă ai 101 motive sa ii spui ca o iubești, alege pentru ea 101 trandafiri 

Încă de sute de ani, poate și mai mult, oamenii foloseau flori atunci când își doreau sa își exprime sentimentele pe care le aveau fata de o persoana. Mai ales în epoca Victoriana, când exprimarea publica și directa a sentimentelor era interzisa. Pentru ca o femeie sa știe ca este plăcută de un bărbat sau acesta are anumite sentimente fata de ea, bărbatul ii trimitea o floare semnificativa. Din acest motiv, chiar și în zilele noastre marea majoritate a florilor au anumite semnificații. Trandafirul roșu, de exemplu simbolizează iubirea. Fie ca este oferit în buchet sau doar un singur fir, cea care îl primește va știi ca cel de la care a primit floarea simte ceva pentru ea. 

Un buchet de 101 trandafiri pentru cea pe care o vrei toată viața 

Vrei sa îți ceri iubita de soție sau vrei sa ii arăți cât de speciala este ea pentru tine? Alege un buchet deosebit de flori prin care sa ii spui asta. Poți alege sa ii scrii un mesaj personalizat pe felicitarea care însoțește buchetul. Acest mesaj îți poate fi de ajutor, mai ales dacă nu ai tot timpul cuvintele la tine. Poti alege sa oferi drept cadou un buchet de 101 trandafiri la orice ocazie speciala. Un astfel de buchet este perfect pentru ziua ei de naștere, pentru aniversarea căsătoriei. Iar dacă încă nu sunteți căsătoriți, poți alege buchetul pentru ziua în care decizi ca ea este persoana pe care o vrei lângă tine pentru totdeauna. Cu siguranță o sa îți accepte sa îți fie alături și sa fie soția ta dacă ii oferi pe lângă buchet și inelul. 

Comanda trandafiri de la Floraria de Vis pentru toti cei pe care ii iubesti

Vrei sa le faci o surpriza celor dragi? Se apropie ziua de nastere a unei prietene si nu ai timp sa ii cumperi un cadou? Daca ai uitat de un eveniment important care se apropie si nu ai cumparat inca ceva sa oferi sarbatoritei, alege sa ii oferi un buchet de flori prin care sa ii faci ziua mai frumoasa. Comanda la orice ora flori deosebite prin care sa iti exprimi sentimentele. 

Spre deosebire de o florarie obisnuita din orasul tau, o florarie online iti ofera mai multe beneficii. In primul rand te bucuri de livrare pana la usa ta in doar cateva ore. La Floraria de Vis, in doar 4 ore de la confirmarea comenzii. Poti alege sa primesti florile la adresa ta, sau poti selecta ca adresa de livrare sa fie a persoanei pentru care ai ales florile. Alege de pe site florile potrivite pentru o persoana draga si trimite-le direct acasa. Orice comanda livrata in Bucuresti beneficiaza de transport gratuit pana la adresa in doar cateva ore. Alege sa faci o bucurie celor pe care ii iubesti fara sa mai platesti un ban in plus pentru transport. Este mai simplu sa aduci zambetul pe buzele celor dragi atunci cand stii ca poti trimite flori si cadori direct la adresa lor. Comanda acum de pe florariadevis.ro si poti primi chiar azi florile alese.

Author:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *