Preţul corect al calităţii!

A devenit obisnuinţă să fim înşelaţi. Suntem înşelaţi la piaţă, la supermarket, la coadă la covrigi sau lapte şi mai ales atunci când cumpărăm valori mari (case, maşini). Bineînţeles, nici eu un fac exceptie de la marea de oameni escrocată de unii sau de alţii. Încerc să stau cu ochii în patru şi să nu fiu prins niciodată cu garda jos. E, cu toate astea uneori sunt bun de plată!

V-am mai povestit eu ca anul asta mi-am cumparat un apartament… Ei bine, toate bune si frumoase pâna aici (exceptând faptul că am fost tras in piept de vechiul proprietar cu câţiva euroi)! Am început să caut pe net firme care au ca obiect de activitate renovări, amenajări şi alte chestii inutile dar care fac plăcut cu ochiul nevestei, soacrei, vecinilor, când privesc întrebător cu coada ochiului din uşa de la intrare, şi mai ales musafirilor.

Cică nu-ţi poţi invita amicii la o bere rece pe caniculă dacă tavanul este cojit şi stă să cadă! Dar asta este o altă poveste… Buuun! Negăsind nimic pe net care să mă satisfacă la preţuri de bun simţ (nu vă gândiţi la ce mă gândesc eu că aţi putea să vă gândiţi! 😀 ) am început să întreb în stânga şi-n dreapta, dar mai ales în faţă! Adică la prieteni şi cunoştinţe. Aşa, din aproape în aproape am ajuns la o firmă de familie (lucrează fraţi, cumanaţi, verişori…). A fost “chimie” la prima vedere. Văzut-plăcut-tocmit!

Acum sunt cu casa aranjată. Baieţii ăştia chiar îşi cunosc meseria. Sunt foarte mulţumit aşa că vi-i recomand şi vouă! (Mai ales că mi-au promis un discount dacă le fac reclamă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *