Străin în Bucureştii Noi -1

Bobi, în ciuda numelui, s-a născut în Dorohoi! Venirea sa pe lume, acum vreo douăzeci şi ceva de ani, a umplut de bucurie Spitalul Municipal din localitate, lăsându-se cu chirăituri din partea familionul prezent în formulă completă la uşa Salonului de naşteri. Cu o sticlă de vin pelin în mână, tatăl nou-născutului stigă din toţi rărunchii, pentru a se putea face auzit peste larma de pe holul spitalului:

– E băiat bă, e băiat! Am un băiat! O să-l botez Bobi ca p-ăla din Dallas… să ajungă om mare, cu Mercedes şi cu muiere frumoasă ca Pamela!

După ce a absolvit cu brio Şcoala Profesională din incinta Liceului Industrial, la clasa de Tinichigerie auto a maistrului Ion Manivelă, Bobi a hotărât că este numai bun de însurătoare, acum având Atestatul la mână!

Pe Maricica a cunoscut-o, într-o seară monotonă şi ceţoasă, la intrarea Cinematografului Melody, în a cărei sală întunecoasă, pe fundalul unui film rusesc de război, s-a consumat prima lor idilă.

Razele zglobii ale Lunii pline de August se jucau voioase şi-i luminau cu sârg drumul de la muncă spre casă. Ajuns în spatele blocului, Bobi s-a oprit să urineze în parcare, printre maşini, aşa cum îi era obiceiul. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut-o pe Maricica agitându-se ritmic şi apăsat cu Costel, colegul sau de la Service, în noua lui Dacia 1310 Break, roşie şi cu îmbunătăţiri. Doar aburii rachiului de sfeclă l-au împiedicat să se ia la trânta cu cei doi, intr-un adevărat gang-bang moldovenesc ! Prins într-un moment delicat, până şi-a “rearanjat” ţinuta, cei doi au profitat şi duşi au fost!

Acesta a fost momentul zero pentu Bobi! Scârbit de Maricica şi dezgustat de rachiul de sfeclă, eroul nostru a avut un moment de geniu şi a reflectat cu voce tare:

– Băi nene, d-aia se spune că moldovenii sunt beţivani şi moldovencele sunt curve!

Hotărât să schimbe mediul şi atras de mirajul Capitalei, tânărul nostru a hotărât să ia calea Bucureştilor!

– Pai ce? La ăia nu se turtesc maşinile?!? – se întreabă Bobi ironic.

Va urma!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *