Un blogroll interminabil

Când n-am ce face, mai intru să văd ce scriu bloggerii mei preferați. Că i-am descoperit întâmplător sau ei pe mine, mă bucur că nu s-au lăsat de treabă. Unii bat tastatura în continuare câte 7 km pe post, alții și-au păstrat stilul. Recent am văzut că o doamnă care filosofează despre grădini și zarzavat, a trecut pe domeniu privat. Pune poze în continuare pe site și nu se plictisește. Mi-ar plăcea și mie să fiu așa constantă cu chestiile astea dar mai învăț. Să nu fie cu supărare în caz că află.

Apoi, surpriza a fost un blogroll de vreo 200 de oameni. Dacă-i număram, erau sigur mai mulți! Și am mai văzut în alte părți liste mai lungi. O grămadă de link-uri, bănuiesc că nu sunt trecute acolo numai pentru ranking sau zetlist. Sunt oameni pe care autorul respectivului blogroll îi citește, nu?

Automat vine și întrebarea: dacă stai cam 2-3 minute pe blogul fiecăruia, înmulțit cu 200 = aproximativ 400-600 minute pe zi. Hai, chiar și un minut pe site, ai un minim de 100 de minute. Tot nu mi se pare puțin, restul zilei unde se duce? Dar poate sunt eu deplasată preferând să fac febră musculară cu bicicleta, după o oră de pedalat energic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *