Vremuri

Când te simţi copleşit de dificultatea evenimentelor din viaţa ta, îndepărtează-te puţin de acestea şi aproprie-te mai mult de tine. Priveşte problema din afară şi îţi va fi mult mai uşor să găseşti o soluţie!

Observ că în jurul meu oamenii par din ce în ce mai agitaţi şi mai îngrijoraţi. Cei care au trăit vremuri grele spun că acum sunt vremuri şi mai grele iar viitorul ne rezervă lucruri teribile.

Vremurile se anunţă grele pentru cei care se opun schimbării, pentru cei care ţin cu dinţii de orice formă de ataşament a vechilor structuri. În, schimb sunt vremuri pline de provocări pentru cei care vor să se perfecţioneze, să exploreze, să raspundă la provocări, să atingă idei noi, să se deschida vieţii cu tot ce înseamnă aceasta, făra frica de NOU şi fără teama că vor pierde confortul rutinei.

În cele din urmă nu contează că parcurgi vremuri bune sau grele, că ai sau nu parte de confort casnic şi social! Contează câte experienţe trăieşti, ce înveţi, ce te modelează, ce OM ai să devii sub cerul albastru al Terrei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *